! Добро пожаловать в
Сегодня Апреля 20, 2025, 08:30:30

Автор Тема: Про визнання і підтвердження особистості!  (Прочитано 25 раз)

0 Жителей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн Prince Gorr

• Правитель Террона
  • Магистр
  • Активность: 0%
  • Спасибок получено: 96
  • Да не погаснет у Вас Солнце!
    • Просмотр профиля
    • Замок Террон (3-я ипостась)
З метою недопущення спекуляцій а також для підтвердження повноважень, на правах пешозасновника і правителя Замку Террон, я Горр принц Терронський

ОГОЛОШУЮ НАСТУПНЕ:

у зв'язку з тим, що я є представником виду поліморфів, а також у зв'язку з певними великими змінами у моєму житті, що призвели до того, що я мало не загинув у фінальній битві Війни з Тінями, мною обрано нову основну форму, що відповідає жіночому роду.
Для недопущення плутанини у Літописах, я вирішив не вносити зміни до них, і створити новий образ, від імені котрого я буду продовжувати подальше спілкування.
Виходячи з цього, новий образ (іпостась) є повноправним правонаступником образу Принца Горра, відомого раніше, з усіми повноваженнями. З моменту даного оголошення я іменуватимусь надалі

Рíрі Горр, принцеса Терронська, Першозасновниця і правителька князівства землі Террон, Замку Террон у всіх Іпостасях, або у короткій формі принцесса Рíрі Горр (Princess Ríri Gorr) чи просто Принцесса Рíрі (наголос на перший склад імені)

Всі повідомлення, публікації, укази, оголошення, сповіщення і т.п. створені під новим іменем мають вважатись рівноправними до тих, що публікувались раніше від імені Принца Горра.

Правитель Замку Террон, Принц Горр
8.03.2025р.
« Последнее редактирование: Марта 08, 2025, 00:41:14 от Princess Ríri Gorr »
За сим прощаюсь,
Принц Горр

За это сообщение автора поблагодарили: